Igår kom mina Sigmaborstar :) :) :)

För några inlägg sedan så handlade det om vilket märke jag skulle välja på mina sminkborstar. Valet blev Sigma och jag har inte använt dem än men premiärsminkningen blir imorgon. Längtar så  tills dess för de är så mjuka och underbara.  Jag älskade handtagen som är långa och de känns lätta att arbeta med (när jag låtsas sminkade mig med dem) men imorgon så sätts de på prövning. Jag beställde borstarna från bekkas.se och jag fick med ett Sigma kort som det står skötselråd på, men fick även 3 ögonskuggor från Sigma (som var jätte söta) och så fick jag ett ansiktsvatten från franska bioderma. Jag använde det imorse som rengöring och oj vad mycket skit som kom på bomullstussen. Det är så kul med gratis saker :)
 
Borstar från höger: F30 som är en stor puderborste, F40 som är en contourborste, F15 som är en rougeborste, F35 som är till highlighting, F80 som är till foundation, F84 som också är en foundationborste.
 
Från höder: F70 som är en concealerborste, E 15 som kan anvädas till att lägga en eyeliner i gel eller puderform, E35 är en borste som man kan ha till blending ( sudda ut skarpa kanter av ögonskuggan), E40 också blending, E30 kan användas till bland annat för att lägga ögonskugga i globlinjen (the crease) eller att blenda. E55 till ögonskuggan, E20 till ögonskuggan.
 
Sedan beställde jag ett borsthållare till dem och alla gick precis i, vilken tur ;)
XX Sara
| | Kommentera |

Fredag = SPAdag

Detta är en liten tradition jag har skapat för mig. Varje fredag så skämmer jag bort mig lite extra med en härlig ansiktmask, bad, hårinpackning, scrub, manikyr m.m Detta blir den perfekta början på helgen. Jag hade tänkt att berätta om ansiktsmasken jag använder. Märket är Karuna och jag verkligen älskar alla deras ansiktmasker. Varje paket innehåller fyra ansiktmasker och man använder en varje vecka. Ansiktmaskerna består av en duk som är formad efter ansikten och duken är fullproppad av nyttigheter för huden. Man lägger på den och efter 20 minuter så tar jag av duken och alla rester som är kvar på huden är bara att massera in så blir det lite av en fuktighetskräm.Jag brukar även dra ner lite av krämen på halsen och dekollaget.
 
Åh måste bara tipsa om Macadamia natural oil deep repair mask den är så sjukt bra. Jag fick ett provpaket från eleven.se och jag använde den idag. Håret blev sååå mjukt. Så när mitt schampoo och balsam börjar ta slut ska jag beställa deras schampoo, balsam och självklart hårinpackning.
XX Sara
| | Kommentera |

Mina lösögonfransar har kommit!!!

Åååh igår hämtade jag min beställning av lösögonfransar. Jag beställde några stycken och alla är från Ardell och jag längtar sönder för att få pröva alla. Idag har jag på mig demi pixies  och jag älskar att dem är långa och flörtiga.  I vanliga fall brukar jag ha rätt så lätt att sätta dit lösögonfransar men idag blev det inte helt 100. Man kan ju inte alltid lyckas men idag skyller jag ändå på mina värkande leder ;) Jag beställde lösögonfransarna på Nagelgiganten.se och de hade ett stort utbud av ardells lösögonfransar. Många fler än dem man hittar på kicks och åhlens. Priset är även billigare och beställer man över 500 kr (tror jag) så är det fraktfritt. Jag fick det i alla fall. Jag verkligen älskar att använda lösögonfransar för det är så kul att planera sminkningen till och sen får man en helt annan effekt.
 
 
Jag använde även gel eyeliner för allra första gången idag och det var lite pilligt då jag först använde borsten man fick till eyelinern men usch var dåligt det blev. Använde sen min vanliga anglebrush och det blev så mycket bättre. Så det var ett bra köp och märket på geleyelinern var maybelline och den gav ett svart matt resultat. Jag brukar inte använda så mycket svart eyeliner så därför ville jag inte lägga så mycket pengar på det. Men jag tycker att den var prisvärd så jag är nöjd hittills i alla fall. Vi får se hur länge den sitter kvar :)
| | Kommentera |
Upp