Räddade mina naglar med OPI...

Som ni kanske läste i mitt förra blogg inlägg var jag missnöjd med resultatet av Loreal Colour Riche så efter det torkat så målade jag på ett lager av OPI's  Happy Anniversary. Den täckte alla klumpar och ojämnheter men låter ändå färgen under lysa igenom. Naglacket är ett tunt shimmrande vitt underverk som är så fint både för sig själv och som överlack. Om man bara ska ha Happy Anniversary så får man räkna med att lägga 3 lager för ett täckande resultat.
 
 
| | Kommentera |

Loreal colour riche naglack recension

Det var ett tag sen jag köpte det här naglacket från Loreal så jag vet inte om färgen finns kvar men jag har den i nr 601. Det är nog andra gången jag använder naglacket och jag har bara hälften kvar ungefär. Konsitensen på naglacket är tjockt nästan gelaktigt vilket jag gillar men det här naglacket var för klumpigt och svår lagt. Jätte fin färg mintgrönt med blått och lila shimmer i men tyvärr blir resultatet inte lika fint som i förpackningen. Det finns billigare alternativ och även lite dyrare som är mycket bättre. Naglacket kostar 59 kr i butik men nu är det extra pris på dem på kicks så de kostar 39 kr. Jag vet inte hur kvalitet skiljer sig mellan färgerna så om man vill testa så har man ett bra tillfälle att göra det nu. Jag kommer inte köpa fler för det passade inte mig. Reslutatet blev helt okej på bilderna men i verkligheten ser det inte alls bra ut.
 
| | Kommentera |

Dagens Makeup: Fokus bred eyeliner

Idag har jag en väldigt enkel men klassisk look med bred eyeliner. Eyeliner jag har använt är Lancomes Artliner i svart och den är min absoluta favorit just nu. Pigmenten är super och den torkar inte ut. Det man ska tänka på är att man skakar på den innan man använder den. Den kostar lite men jag tycker den var värd varenda krona.
Jag har äntligen hittat den, min favorit mascara och det är Ysl Singulier Waterproof. Eftersom min allergi är som  jobbigast nu så är vattenfast mascara super när ögonen rinner. Det man kan tänka på är att vattenfast mascara oftast sliter mer på fransarna än en vanlig mascara. Så man får vara extra försiktig när man tvättar bort den. Jag har på mig den mascaran idag 
 
 
 
På läpparna har jag hittat en ny kombo som jag tycker om och det är att jag först applicerar Ysl Rouge Volupte i färgen nr 1 och sedan över lägger jag läppglanset Glamour Gloss från Too faced i färgen this is pretty. Läppglanset ger volym till läpparna om man vill ha lite extra plut. Den är väldigt kylande på läpparna för att öka bloscirkulationen i läpparna så de "förstoras lite" men jag tycker bara om det nu på våren/sommaren för det är svalkande. Om det blåser kallt ute blir läpparna verkligen iskalla så ingen hit på hösten och vintern.
| | Kommentera |
Upp