Månadens favoriter: MAJ

Detta är den första månadens favoriter jag gör på bloggen. I slutet av varje månad kommer jag att lista mina absoluta favoriter bland olika skönhetsartiklar som jag testat under månaden. Det kan även dyka upp lite andra favoriter som passar för månaden.
 
Första produkten på listan är Clinique repair laser focus ögoncreme. Detta är det första ögonkrämen (och jag har testat många) som verkligen gör något med ögonområdet förutom att ge fukt. Den har ljusat upp under mina ögon så jag kan tänka mig att den är en drömprodukt för dem som lider av mörka ringar under ögonen. Den har även stramat upp under ögonen och jag är 23 år så jag har inte ett så stort behov av anti-aging produkter men jag ser skillnad ändå. Ögonkrämen är dyr men inte i det dyraste laget som man säger. Den är värd att testas, självklart kan jag inte lova att resultatet blir detsamma på er för allas hy är olika, men på mig så fungerade den verkligen. Kommer definitivt köpa den igen när den tar slut.
 
 
Lancome Genifique youth activating concentrate är ytterliggare en hudvårdsprodukt som verkligen gör underverk med min hy. Detta serum lägger man på huden både morgon och kväll innan sin ansiktskräm. Den gör min hy jämnare, mjukare och minskar porena. Denna är dyr men den fungerar. Det man kan tänka på är att det tar nästan 2 veckor innan man ser resultatet så fortsätt med den även om ni inte tycker den gör någon skillnad på en gång.
 
 
Isadora twist-up gloss stick är en ny budgetfavorit. De här är verkligen ett måste i sommar och jag valde att köpa den i färgen coral cocktail vilket är en riktig sommarfärg för mig. Eftersom den går mer åt en orange nyans så är det lättare att bära upp den när man blivit lite brunare. De är i alla fall återfuktande samtidigt som de ger fin färg. Det bästa är att de inte alls är dyra (Runt 119 kr) och man kan hitta dem lite överallt. Jag köpte min på coop forum så det är enkelt att impuls köpa fler färger.
 
 
Beautyblendern, den här makeupsvampen är ett mirakel den får foundationen och concealern att smälta ihop på huden för att ge ett felfritt och naturligt resultat. Beautyblendern ska användas fuktig så man sköljer den i vatten och sedan kramar ur den så mycket som möjligt innan användning. Den är dyr men den är som ingen annan svamp. Tvättar man av den efter varje användning så håller den länge. Om du har råd så prova, för den är verkligen värd all uppmärksamhet den får. Finns bland annat på eleven.se
 
 
MAC'släppstift i färgen creme cup är en "nude" färg som går åt det rosa hållet. Den är väldigt neutral som därför passar till det mesta och är därför ett väldigt bra läppstift att ha i väskan för att bättra på under dagen. Finns i MAC butikerna eller på kicks.se.
 
 
Ysl mascara volume effet faux cils waterproof nr 4 är en väldigt fint lysande blå mascara. Passar nu till sommarmånaderna när man vill ha lite extra färg till sminkningen. Jag älskar både formulan och färgen så jag kommer nog hinna köpa en till innan sommaren är över.
 
 
| | Kommentera |

Nya Highlighters...

Jag älskar highlighter det är nog det sminket som jag tycker är roligast att applicera och det gör så stor skillnad. Det ger lyster till ansiktet och ansiktet ser inte lika platt och tråkigt ut.
Kicks har släppt flera nya MAC kollectioner på deras hemsida. Mycket är redan slut så jag kan inte lova att dessa produkter finns kvar. Jag beställde två nya highlighters från två av kollectionerna.
 
Den ena är  Double Definition Extra dimension skinfinish och den är en guldig highlighter och den ger en väldigt bronzig look. Den kommer vara ett måste i sommar när man får lite färg i ansiktet. Double definition innehåller två färger en ljusare och en mörkare och jag gör så att jag blandar dem två med en stor puderborste och applicerar längs kindbenen. Sedan lägger jag ett rouge över som vanligt. Jag har även ett matt solpuder under så jag lägger endast ett jätte tunt lager för att ge shimmer och lyster till huden. Den ljusare färgen är fin att lägga längs övre delen av kindbenen, längs näsryggen och över överläppen för att få ett litet plut.
 
 
Den andra highlightern är Pink buttercream pearlmatte face powder och den är en kallare highlighter med rosa och blåa inslag men på huden är den väldigt ljus rosa och mer åt det vita hållet. Denna är jätte fin om man vill ha en mer romantisk look och om man har använt mycket kalla färger på resten av sminket. Denna tycker jag är fin att lägga längs övre delen av kindbenen, längs näsryggen, över överläppen och under ögonbrynen.
 
| | Kommentera |

Förlåt för kass uppdatering...

Här kommer anledningen! :) Nu är jag en makeup artist :)
 
| | Kommentera |
Upp