Mina höst nagellack...

När årstiderna skiftar har jag en tendens att byta färgval på smink och naglar. Till hösten älskar jag mörka, vinröda, burggundy naglar men även klassiskt röda. Jag har även valt min favorit "nude" och "rosa" höst naggelack.
 
 
På sommaren så är det riktigt snyggt med lysande neon rosa färger men till hösten kan det bli lite för mycket. För dem som ändå vill ha rosa naglar så har jag ett jätte snyggt alternativ och det är Rimmel London  nr 260 funtime fuschia http://www.lyko.se/sv/artiklar/rimmel-60-seconds-260-funtime-fuschia.html. Eftersom det här nagellacket är lite mörkare så blir det en lagom färgklick till naglarna. Nagellacken från Rimmel är perfekta för den som har ont om tid och tycker att nagellack tar för lång tid att torka. Borsten är även jätte bra så ett perfekt budget alternativ.
 
Min abosluta favoritfärg är Anja från Zoya. Zoya är mitt absoluta favorit märke på nagellack bland annat för att nagellacken inte innehåller farliga gifter och det finns hur många olika färger som helst att välja på. Färgen Anja är en Burgundy färg och länk till den är http://eleven.se/zoya-nail-polish-anja-17349.html
 
Ett annat nagellack från Zoya som jag älskar är Rekha och färgen är en mörkare röd http://eleven.se/zoya-nail-polish-rekha-22754.html. Detta nagellack väljer jag då jag vill känna mig klassiskt chic.
 
Även om jag älskar mörkare nyanser på nagellacken är det alltid bra med en bra "nude". Det som jag använder när jag vill ha något enkelt är Essie Sand tropez http://eleven.se/essie-nail-polish-sand-tropez-21533.html. Det här nagellacket har en ljus beige färg som passar bättre till hösten än det klassiska ljus rosa.
 
 
 
 
| | Kommentera |

Christian Dior...

Igår var jag inne på kicks för att kolla ut ett nytt läppstift och det jag fastande för var Rouge Diorific Long-wearing true color lipstick. Bara förpackningen i sig gör att blicken fastnar och när jag sedan testade formulan mot huden så var den krämig och täckande.
 
Jag ville ha ett rött läppstift men jag var inte helt säkert på vilken nyans jag skulle välja men efter många prov fastnade jag för färgen 013 Roulette Red (Bingo på Kicks hemsida). Jag tycker att färgen är en blanding av rött och mörkt rosa. Jag tycker att det här läppstiftet ger en modernare twist till ett klassiskt rött.
 
 
| | Kommentera |

Mina puder...

Jag har fyra olika puder som jag använder regelbundet och jag gillar dem allihop.
 
Den första och som jag har börjat använda mer och mer är mitt mineralpuder från Lilylolo http://eleven.se/lily-lolo-mineral-finishing-powder-10031.html. Det här pudret använder jag både till att sätta min concealer och att ge lite extra lyster till min mineralfoundation så jag applicerar den på de ställen som jag vill ha extra lyster som kindbenen. Detta ger huden ett hälsosamt glow utan att bli för mycket bling bling.
 
Ett annat löst puder jag har är Diorskin loose powder http://www.kicks.se/dior-b50/makeup/ansikte-c1653/diorskin-loose-powder-p20071 och det använder jag över min Diorskin forever foundation för att få ett felfritt resultat som håller länge. Detta puder är ren lyx och eftersom det behövs så lite puder räcker det månad efter månad. Enda nackdelen är att det inte är så bra att resa med eftersom det är ett löstpuder så om det skakas för mycket är det risk att det flyger ut puder när du öppnar det.
 
 
Så när jag reser har jag alltid med min Mac mineralize skinfinish natural http://www.kicks.se/mac/face-c517/mineralize-skinfinish-natural-p1898. Detta är ett bakat puder så det är fast men när du sveper borsten över så får du samma fina resultat som med ett löstpuder. Detta puder är med ett väldigt bra allround puder som passar de flesta hudtyper. Perfekt att slänga ner i väskan för att pudra näsan under dagen.
 
 
Det sista pudret jag har är Mac blot powder http://www.kicks.se/mac/face/powder-c519/blot-powder-pressed-p31654 och detta puder har jag jämt liggande i väskan. Om jag skulle bli väldigt blank i t-zonen (pannan, näsan och hakan) under dagen så kan jag använda det för att matta ner huden. Jag behöver sällan detta men jag känner mig trygg med det. Passar bra för fetare hy.
 
 
 
| | Kommentera |
Upp