Mina höst nagellack...

När årstiderna skiftar har jag en tendens att byta färgval på smink och naglar. Till hösten älskar jag mörka, vinröda, burggundy naglar men även klassiskt röda. Jag har även valt min favorit "nude" och "rosa" höst naggelack.
 
 
På sommaren så är det riktigt snyggt med lysande neon rosa färger men till hösten kan det bli lite för mycket. För dem som ändå vill ha rosa naglar så har jag ett jätte snyggt alternativ och det är Rimmel London  nr 260 funtime fuschia http://www.lyko.se/sv/artiklar/rimmel-60-seconds-260-funtime-fuschia.html. Eftersom det här nagellacket är lite mörkare så blir det en lagom färgklick till naglarna. Nagellacken från Rimmel är perfekta för den som har ont om tid och tycker att nagellack tar för lång tid att torka. Borsten är även jätte bra så ett perfekt budget alternativ.
 
Min abosluta favoritfärg är Anja från Zoya. Zoya är mitt absoluta favorit märke på nagellack bland annat för att nagellacken inte innehåller farliga gifter och det finns hur många olika färger som helst att välja på. Färgen Anja är en Burgundy färg och länk till den är http://eleven.se/zoya-nail-polish-anja-17349.html
 
Ett annat nagellack från Zoya som jag älskar är Rekha och färgen är en mörkare röd http://eleven.se/zoya-nail-polish-rekha-22754.html. Detta nagellack väljer jag då jag vill känna mig klassiskt chic.
 
Även om jag älskar mörkare nyanser på nagellacken är det alltid bra med en bra "nude". Det som jag använder när jag vill ha något enkelt är Essie Sand tropez http://eleven.se/essie-nail-polish-sand-tropez-21533.html. Det här nagellacket har en ljus beige färg som passar bättre till hösten än det klassiska ljus rosa.
 
 
 
 
| |
Upp