Mina puder...

Jag har fyra olika puder som jag använder regelbundet och jag gillar dem allihop.
 
Den första och som jag har börjat använda mer och mer är mitt mineralpuder från Lilylolo http://eleven.se/lily-lolo-mineral-finishing-powder-10031.html. Det här pudret använder jag både till att sätta min concealer och att ge lite extra lyster till min mineralfoundation så jag applicerar den på de ställen som jag vill ha extra lyster som kindbenen. Detta ger huden ett hälsosamt glow utan att bli för mycket bling bling.
 
Ett annat löst puder jag har är Diorskin loose powder http://www.kicks.se/dior-b50/makeup/ansikte-c1653/diorskin-loose-powder-p20071 och det använder jag över min Diorskin forever foundation för att få ett felfritt resultat som håller länge. Detta puder är ren lyx och eftersom det behövs så lite puder räcker det månad efter månad. Enda nackdelen är att det inte är så bra att resa med eftersom det är ett löstpuder så om det skakas för mycket är det risk att det flyger ut puder när du öppnar det.
 
 
Så när jag reser har jag alltid med min Mac mineralize skinfinish natural http://www.kicks.se/mac/face-c517/mineralize-skinfinish-natural-p1898. Detta är ett bakat puder så det är fast men när du sveper borsten över så får du samma fina resultat som med ett löstpuder. Detta puder är med ett väldigt bra allround puder som passar de flesta hudtyper. Perfekt att slänga ner i väskan för att pudra näsan under dagen.
 
 
Det sista pudret jag har är Mac blot powder http://www.kicks.se/mac/face/powder-c519/blot-powder-pressed-p31654 och detta puder har jag jämt liggande i väskan. Om jag skulle bli väldigt blank i t-zonen (pannan, näsan och hakan) under dagen så kan jag använda det för att matta ner huden. Jag behöver sällan detta men jag känner mig trygg med det. Passar bra för fetare hy.
 
 
 
| |
Upp