Månadens Favoriter: April

Jag har faktiskt inte använt många nya produkter den här månaden eftersom jag har sparat till London. Jag vill inte heller utse produkter som jag redan har recenserat eftersom det blir tjatigt för er som följer min blogg regelbundet. Jag har därför den här månaden utsett ett favorit märke och det är First Aid Beauty som är ett hudvårdsmärke.
 
Jag tror inte First Aid Beauty är jätte vanligt i Sverige men om du följer bloggare/youtubegurus från USA eller Storbritannien så har ni säkert märkt att fler och fler nämner First Aid Beauty som favoriter. Jag var därför tvungen att köpa flera produkter från märket för att se om produkterna är så bra som alla säger och JA det är dem. Det bästa med produkterna är att de är väldigt milda då de inte innehåller parfymer eller andra starka kemikalier. Märket är därför perfekt för dem med känslig hy. 
 
Produkterna jag har från FAB:
Facial Radiance Pads (Ansiktsvatten som skonsamt exfolierar huden)
Ultra Repair Cream (En återfuktande kräm som kan användas både till ansiktet och kroppen)
Anti-Redness Serum (Ett helt underbart serum som hjälper mot röda partier i ansiktet)
Blemish Patrol Pads (Ansiktsvatten som hjälper mot acne)
Ultra Repair Lip Therapy (Ett helt underbart läppbalsam, nästan lika bra som Chanel)
Face Cleanser (En väldigt mild ansiktsrengöring)
Jag glömde helt bort min ansiktrengöring när jag tog bilderna på produkterna, men jag har det med. 
 
 
 
Månadens Favorit | First Aid Beauty | | Kommentera |

Bästa sättet att snabbt få bort överflödig olja i ansiktet...

 
När man applicerar sin makeup på morgonen så ser huden felfri ut men under dagen när vi utsätts för bland annat värme, stress och ja, huden börjar helt enkelt producera mer olja. Oljan gör att vi får blank hy och man kan uppleva att makeupen smälter bort. Det bästa är att när man börjar känna att huden blir blank är att ta ett Blotting paper och försiktigt dutta över hela ansiktet. Pappret kommer absorbera bort all olja utan att förstöra makeupen. Många märken gör blottingpaper (sensai, the body shop, make up store) men de jag använder just nu är Tatcha Aburatorigami Japanese Blotting Paper som känns extra lyxiga då de innehåller guldflagor. Efter att man har använt pappret kommer man se hur det blir genomskinligt av oljorna. Om man vill kan man applicera lite puder efter för att fixera sin makeup. 
 
Makeup | Blotting paper, Tatcha | | Kommentera |

Just nu! Bakar och njuter av solen

 
Eftersom vädret är helt fantastiskt fick jag lust att baka cupcakes. Det var några veckor sen jag bakade sist men nu luktar det äntligen nybakat igen. 
 
Ett tips för att få i sig tillräckligt med vatten nu när det är riktigt varmt (i alla fall där jag bor) är att ha en kanna i kylskåpet fyllt med smaksatt vatten. Idag har jag bara gurka i vattnet men igår hade jag mango, björnbär, lime, is och mynta. Så gott och törstsläckande. 
 
Hoppas ni har en härlig dag xo
 
skönhet | | Kommentera |
Upp