Hur jag förvarar mina skönhetsprodukter...

Idag tänkte jag visa hur jag har valt att förvara mina skönhetsprodukter. Jag vet att jag har rätt så mycket men jag vill inte skryta men det här inlägget utan jag vill bara visa hur jag har valt att förvara och organisera. Jag älskar att läsa andras förvaringstips och även kolla på det på youtube så jag tänkte därför att det kunde vara kul att visa hur jag har gjort. Makeupen som jag använder på kunder har jag i ett annat rum. De produkter jag använder i duschen står där så det är inte jätte intressant att visa.
 
Jag visar bara bilder idag, för en bild säger mer än tusen ord. Har du någon fråga om något så är det bara att kommentera så svarar jag så gott jag kan:)
 
 
skönhet | Förvaring | | Kommentera |

Dagens nyttiga lunch...

 
skönhet | | 2 kommentarer |

Månadens Favoriter: Februari 2014

Nu är februari snart slut och det betyder att det är dags för månadens favoriter. 
 
Jag har tidigare i min blogg skrivit en recension på Orico Hi Rise Eye Elixir och att kombinera den med Caudalie Vinexpert Eye & Lip serum har varit min stora favorit den här månaden. Tillsammans har de gjort underverk under mina ögon. Jag gör så att jag applicerar först Caudalie Vinexpert och direkt efter Orico Hi Rise. Jag har bara Caudalie Vinexpert i provförpackning men den här lilla tuben har fortfarande inte tagit slut, fast jag har använt den i några veckor. Jag kommer garanterat att köpa den i orginalstorlek om jag inte hittar någon annan som är bättre först.
 
LashAlive från Adonia Organics är ett ögonfransserum som ska få fransarna att växa sig längre. Jag har använt LashAlive i en månad och jag kan se resultat. Det är inte lika märkbart som när jag använde Xlash (för två år sedan) men nu så har jag använt mascara nästan varje dag och jag använder lösögonfransar rätt så ofta. Eftersom det sliter på fransarna så har jag märkt skillnad i att jag inte tappar lika många fransar utan dem känns starkare. Därför är LashAlive med på mina favoriter. Är man ute efter att få jätte långa fransar så finns det bättre och billigare alternativ på marknaden. Jag ska fortsätta att använda LashAlive och om jag börjar att märka jätte stor skillnad i längd så uppdaterar jag det i bloggen. Jag har redan tagit förebilder så när jag har en märkbar skillnad på efterbilder så lägger jag ut det.
Benefit ErasePaste har jag skrivit om i ett blogginlägg så jag tänkte fatta mig kort om den. Det är den bästa concealern jag har testat för att dölja mörka/blåa ringar under ögonen. Man behöver bara använda jätte lite för att få ett täckande resultat.
 
Jane Iredale Pure Pressed Base är en mineralfoundation som jag faktiskt bara använder för att lägga över concealern som jag använder under ögonen (bland annat Benefit ErasPaste). Den här mineralfoundationen gör att concealern håller sig på plats och inte smetas ut eller skär sig så det ser ut som om man har massa rynkor. Jane Iredale pure pressed ger även lite extra täckning. Som foundation så har jag inte mycket att säga om den för den har helt fel färg för att matcha mig.
 
Stila In the Light Eyeshadow Palette är den enda ögonskuggapaletten jag har använt sen jag fick den. Den har verkligen alla skuggor jag behöver och pigmenteringen är så bra. Skuggorna är väldigt krämiga och lätta att arbeta med. De håller länge och de är bäst helt enkelt. Min absoluta favorit av ögonskuggorna är Kitten (som Stila är mest känd för). Jag har ringat in den färgen på bilden nedan. Jag har även satt en rosa prick på de färgerna som jag använder oftast. 
 
Även eyelinern/kajalpennan som man fick med i paletten har varit en stor favorit. Den är mörkbrun så den ger ett mjukare resultat till ögonen, tillskillnad från svart som blir lite mer dramatiskt. Kajalpennan är vattenfast så den håller hela dagen utan att smula sig eller smetas ut. 
 
Månadens Favorit | Månadens Favorit | | En kommentar |
Upp