Produkter som har tagit slut!

 
Oj oj jag vet inte hur många produkter som har tagit slut för mig det senaste. Jag har fått dela upp produkterna i tre inlägg så inte det här blogginlägget skulle bli allt för långt. Några av produkterna har jag nämnt i tidigare inlägg men jag recenserar dem lite kort med för alla har kanske inte läst dem inläggen. 
 
Recensioner på produkterna:
 
Lush Volcano Fotmask är en svalkande och peelande fotkur. Jag älskade den här fotmasken riktigt mycket för den gjorde så att all hård hud på fötterna mjukades upp och man kunde lätt skrubba bort dem. Eftersom produkten ska förvaras i kylskåp så får man en kylande effekt som är helt underbar, speciellt när det är varmt ute eller om man har stått upp hela dagen. Fotmasken räcker till ca 3-5 gånger sen beroende på hur stora fötter man har och hur mycket man vill använda skiljer det sig lite från person till person
 
Lush Big är mitt absoluta favorit schampo för volym och för att ge håret en rejäl rengöring från rester av hårprodukter som har byggts upp.Jag älskar doften och hur saltbitarna masserar hårbotten. Ja, det är havssaltsflingor i vilket kändes konstigt i början. Jag tror de har gjort om formulan sen jag köpte den sist, och jag hoppas att den nya är lika bra i så fall. Den här burken har jag haft i över ett halvår eftersom jag bara använder den ca 2 gånger i månaden. Den är lite dyrare men som sagt väldigt dryg. 
 
Soap & Glory Flake Away är en kroppsskrubb som jag köpte i London. Jag älskar doften av Soap & Glory produkterna och den här var en bra skrubb. Den här är en saltskrubb så om man har sår på kroppen kan den här svida lite när man använder den. Det är ändå doften som jag älskar med den här. 
 
The Body Shop Satsuma Body Polish är en annan kroppsskrubb som jag har använt upp. Den här kroppsskrubben känns mer som en duschtvål med peelingkorn i sig. Den gör huden supermjuk och ren. Jag tröttnade dock på doften rätt så snabbt. 
 
The Body Shop Vitamin C Microdermabration i engångs förpackning (den räckte till fler omgångar). Jag gillar inte att peela huden med korn i vanliga fall utan jag föredrar milda syror. Den här var ändå helt okej. Jag använde den enbart i t-zonen där jag är fetare i huden eftersom mina kinder är aldeles för känsliga för korn. Om du har en hud som älskar att bli skrubbad med korn så rekommenderar jag den här. Men för de flesta rekommenderar jag ändå att använda kornfria peelingar.
 
Det här var alla produkterna för idag men som sagt jag har två omgånmgar till med produkter som tagit slut. Hoppas ni får/har en underbar dag Xoxo
 
skönhet | |
#1 - - Anonym:

Väntar ivrigt på nästa recension

Upp