Månadens Favoriter: Maj

Nu är det dags för månadens favoriter igen och det är både nya och gamla favoriter den här månaden.
 
Argan+ Precious Oil Elixir är en blandning av olika oljor men den viktigaste oljan är Arganolja. Den här använder jag till mina naglarna, ansiktet och även topparna av mitt hår. Jag älskar oljor för jag tycker de återfuktar på djupet och även om de ofta lämnar en hinna så försvinner den oftast snabbt (om man använder en torrolja).  Den här oljan från Argan+ kostar 149 kr men det är väldigt dryg så den kommer hålla länge.  
 
Clean & Clear Deep Action Creame Wash köpte jag i London för en månad sen för ca 30-40 kr. Den här har varit helt underbar nu när värmen har kommit och min hud har blivit fetare. Den rengör verkligen på djupet och eftersom den innehåller pepparmynta lämnar den även än kylande och väldigt fräsh känsla efter sig. Jag bara älskar den och jag ångrar så mycket att jag inte köpte en förpackning till för den är ju så billiig. Den luktar lite konstigt men det står jag ut med. Ingredienserna är inte allt för billiga och dåliga heller (vad jag vet, men jag är ingen specialist på det området). Perfekt för oss som lätt får acne.
 
En äldre favorit som jag har hittat igen är Dior Miss Dior parfymen. Den luktar så gott och somrigt. Jag har börjat använda den mer och mer det senaste. Det finns inte så mycket mer att säga om den eftersom jag säkert har tjatat om den hundra gånger förut. Det är en av mina absoluta favorit parfymer. 
 
En helt ny favorit är L'oreal False Lash Flutter Mascara. Jag har inte användet en "billig" mascara på säkert 3 år. Jag hörde och läste så många bra recensioner på den här mascaran från L'oreal, så jag var bara tvungen att köpa den. Jag passade på att köpa den i London för den är mycket billigare där än här. Med den här mascaran blir mina fransar helt underbara. De ser ut att bli flera, längre och får mycket mer volym. Jag älskar borsten även om jag trodde den skulle bli klumpig först. Bara massa plus, men eftersom jag bara har använt den i en vecka så vet jag inte hur snabbt den torkar igen med mera. Men än så länge är det en favorit.
 
I födelsedagspresent önskade jag mig en Jade Facial Roller och som ni ser fick jag en. Jag älskar den här så mycket för det löser upp spänningar i ansiktsmusklerna och gör så blodcirkulationen blir bättre i ansiktet. Efter att jag har använt Jade Facial Roller får min hy mycket mer lyster och huden blir fastare. Jag använder den ungefär 3 gånger i veckan. Hur man använder den här kan jag återkomma i ett annat blogginlägg för annars blir det här super långt.
 
Det här var alla produkterna för den här månaden :) hoppas ni har en bra helg med mycket skratt. Xoxo
 
Månadens Favorit | | Kommentera |

Maybelline Babylips...

Jag har nu testat Maybelline Babylips i en vecka och jag tycker det är helt okej. Den återfuktar läpparna tillräckligt mycket för att bli godkänd och den har Spf vilket är ett stort plus. Det här är ingen super vårdande produkt för läpparna och den gör ingen större effekt i längden. Utan när man vill ha lite fukt under dagen och spf-skydd till läpparna är den smidig och gör sitt jobb. Jag har känsliga läppar men dem har inte reagerat på den här, vilket är ytterliggare ett stort plus. För 39 kr är den ändå ett riktigt kap. Många klagar på att förpackningen ser billig ut men jag tycker den är söt. 
skönhet | | Kommentera |

En bra och budgetvänlig ögonmakeupremover...

Jag har den senaste veckan använt en ny ögonmakeup remover från L'oreal Paris och jag är riktigt nöjd. Den tar enkelt bort min ögonskugga, mascara och vattenfast eyeliner. Jag har inte använt den på vattenfast mascara men eftersom den innehåller olja så tror jag helt klart att den skulle klara av det. Den här påminner mycket om Lancome Bi-Facil fast är självklart så mycket billigare. Jag tror L´oreal Paris Eye & Lip Express Make-up Remover ligger runt 50 kr på Ica Maxi. Jag är jätte nöjd med den här och jag kommer fortsätta att köpa den här, men som vanligt kommer jag nog hitta något annat jag vill testa först ;)
Hudvård, Makeup | L'oreal Paris, Makeup Remover | | Kommentera |
Upp