Ett litet projekt...


 
Den här lilla byrån har jag renoverat/gjort om och jag blev riktigt nöjd med resultatet. Byrån är Ikeas billigaste  och heter rast. Jag målade om den vit och köpte nya knoppar till den. Det enda problemet nu är att jag inte vet vad jag ska ha den till eftersom den är så liten.  Fast när vi flyttar till vårt nya hus nästa månad löser det sig nog ;)
 
 
 
skönhet | | En kommentar |

Månadens Favoriter: Augusti

Det var några månader sedan jag gjorde en månadens favorit. Det har bara inte blivit av under sommaren. Nu hade jag i alla fall tänkt att göra en för månaden augusti. Jag har inte köpt så jätte många nya makeupprodukter under sommaren så några av dem jag nämner har jag skrivit om tidigare.  
 
Här är dem:
MAC Eye Shadow Charcoal Brown är en matt mellan brun färg. Det här är kanske inte den roligaste ögonskuggan att titta på eftersom den är så simpel. Fast när jag använder den så tycker jag min sminkning blir som snyggast och den framhäver ögonen på något magiskt vis. Jag använder den i ögonglobslinjen och/eller yttre ögonvrån. Snyggt både till vardag och helg. Ibland använder jag  även skuggan för att fylla i mina ögonbryn. 
 
John Master Organics Scalp deep scalp purifying serum har jag använt i ungefär 1-2 månader. Jag började bli tunnhårig i somras när min sjukdom var som jobbigast så jag köpte det här serumet för att fräsha upp min hårbotten. Serumet ska behandla och lugna skadad skalp men även ta bort överskottet av sebum. Jag masserar min hårbotten med serumet efter varje tvättning av håret. Så jag tvättar håret som vanligt och låter det handdukstorka sen masserar jag in serumet och låter det skjunka in någon timme innan jag stylar håret som vanligt. Om håret är för torrt när man masserar in serumet så känns håret fett efteråt och den nyduschade känslan är helt borta. Mitt hår har börjat växa ut igen så mitt hår ser tjockare och fylligare ut redan. Jag har samtidigt som jag använt det här serumet druckit Silicea (finns på hälsokostbutiker) som är ett kosttillskott för att få håret att växa och bli hälsosammare. Så jag vet inte om det är båda tillsammans som har hjälpt mitt hår att återgå till det normala. Jag gillar i alla fall serumet.
 
Korres Lip Butter var väldigt populära för ett tag sedan och jag hoppade på trenden väldigt sent. Jag köpte den i Quince som är hallonfärgat läppbalsam. Jag bara älskar det här läppbalsamet. Det smakar gott, ger super fin färg till läpparna och återfuktar dem på djupet. Jag har väldigt svårt att hitta läppbalsam som inte torkar ut och irreterar mina känsliga läppar. Den här är som en dröm. Fast jag ska nog köpa ett ofärgad som jag kan sova i eller ha under andra läppstift för det är inte alltid jag vill ha färg av mitt läppbalsam. Gullig liten burk som också är ett stort plus. 
 
Benefit Hello Flawless Powder Foundation är det pudret som jag har använt mest under sommaren. Jag har färgen Honey som är en super fin färg som passar mig perfekt. Eftersom det här är en puder-foundation är den mer täckande en ett vanlig puder. Fast jag använder det som ett vanligt puder över min foundation eller cc-cream. Bästa pudret jag har testat hittills. Fast jag är egentligen ingen stor puder människa så jag har inte prövat så många olika men jag gillar den här bäst av dem jag har hemma nu. Jag har alltid en tendens att köpa för ljusa puder men den här är helt perfekt. 
 
MAC Eyebrow pencil i färgen Fling är den enda ögonbryns pennan jag har köpt om flera gånger. Det var ungefär ett årsedan som jag använde pennan sist och började prova andra ögonbrynspennor. Nu skaffade jag den igen och oj vad jag har saknat den. Färgen är helt perfekt för mig och den smala spetsen gör att man kan måla dit perfekta små streck. Färgen är populär bland många blondiner. Enda nackdelen är att den tar slut rätt så snabbt och det var just därför som jag började köpa andra pennor.  
 
Estee Lauder Double Wear Stay In Place Lip Pencil i färgen nr 09 Mocha är min abosluta favorit läppenna. Färgen är helt underbar och jag kan göra perfekta nude-lips med den här. Den markerar läpparna snyggt utan att se för målat ut. Även om färgen är skimmrig märker jag inte av det när jag använder den på läpparna. Jag bara älskar färgen. Jag provade nästan varenda läppenna på Kicks och det var den här jag fastnade för. Den håller även länge på läpparna vilket är ett plus. Fyller jag i hela läpparna med den här och sedan ett läppstift över så håller läppstiften riktigt länge. Det här är nog min abosluta favorit produkt den här månaden. 
Månadens Favorit | | 2 kommentarer |
Upp