Månadens Favoriter April 2015

 
Maybelline Lash Sensational ska får fransarna att se många fler ut och det tycker jag den gör. Fransarna blir tjocka och håller mina fransar böjda uppåt hela dagen (jag använder ögonfransböjare innan). Det här är nog ingen mascara för dig som inte gillar tjocka fransar som nästan är lite klumpiga. Men fransarna blir dramatiska. Det enda jag saknar från mascaran är mera längd. Fransarna känns lite korta även efter några lager. 
 
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade i färgen Taupe är en ögonbrynsskugga i cremeform som används istället för ögonbrynspenna. Produkten är väldigt pigmenterad och blir lätt tjock om man inte är försiktig men så länge man tar så lite som möjligt när man applicerar den så funkar den utmärkt. Ögonbrynen håller hela dagen och resultatet ser väldigt naturligt ut (om man inte har använt för mycket av produkten). Om ni söker på Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade på Youtube finns det många videos som visar hur man använder den. Dipbrow Pomade är just nu på extra pris på kicks.se. 
 
Loreal Brow Artist Plumper i färgen Clear är en genomskinlig ögonbrynsmascara som jag använder när jag fyllt i ögonbrynen som ett sista steg. Förutom att forma och hålla brynen på plats så innehåller den fibrer som gör att brynen ser fylligare ut. Jag tror man märker av det ännu mer om man köper Brow Artist Plumper med färg men den var slut såld hela tiden. Jag är ändå super nöjd med den genomskinliga. Borsten är liten och smidig. Den enda nackdelen är att den luktar lite för starkt. Fast den känner man nog bara av om man verkligen luktar på borsten. Jag har extra starkt doftsinne sen jag blev gravid. 
De två sista makeup produkterna kommer från Laura Mercier och den ena är en ögonskugga och det andra är ett rouge. 
Ögonskuggan är Luster Eye Colour i färgen Topaz som är en fin skimmrig taupe. Den här använder jag över ögonlocken och suddar ut kanterna med en matt liknande färg i ögonglobslinjen. En enkel ögonskugga som funkar både till vardag och fest. 
 
Rouget är Second skin Cheek Colour i färgen Sweet Mandarin som är en korall/rosa färg med guldigt skimmer. Färgen ger kinderna ett hälsosamt lyster och jag ser alltid mycket fräschare ut när jag har använt den. Jag föerdrar att använda Sweet Mandarin när jag är lite brunare i ansiktet så det är en riktig vår/sommar färg. 
 
 
skönhet | | Kommentera |
Upp