Månadens Favoriter April 2015

 
Maybelline Lash Sensational ska får fransarna att se många fler ut och det tycker jag den gör. Fransarna blir tjocka och håller mina fransar böjda uppåt hela dagen (jag använder ögonfransböjare innan). Det här är nog ingen mascara för dig som inte gillar tjocka fransar som nästan är lite klumpiga. Men fransarna blir dramatiska. Det enda jag saknar från mascaran är mera längd. Fransarna känns lite korta även efter några lager. 
 
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade i färgen Taupe är en ögonbrynsskugga i cremeform som används istället för ögonbrynspenna. Produkten är väldigt pigmenterad och blir lätt tjock om man inte är försiktig men så länge man tar så lite som möjligt när man applicerar den så funkar den utmärkt. Ögonbrynen håller hela dagen och resultatet ser väldigt naturligt ut (om man inte har använt för mycket av produkten). Om ni söker på Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade på Youtube finns det många videos som visar hur man använder den. Dipbrow Pomade är just nu på extra pris på kicks.se. 
 
Loreal Brow Artist Plumper i färgen Clear är en genomskinlig ögonbrynsmascara som jag använder när jag fyllt i ögonbrynen som ett sista steg. Förutom att forma och hålla brynen på plats så innehåller den fibrer som gör att brynen ser fylligare ut. Jag tror man märker av det ännu mer om man köper Brow Artist Plumper med färg men den var slut såld hela tiden. Jag är ändå super nöjd med den genomskinliga. Borsten är liten och smidig. Den enda nackdelen är att den luktar lite för starkt. Fast den känner man nog bara av om man verkligen luktar på borsten. Jag har extra starkt doftsinne sen jag blev gravid. 
De två sista makeup produkterna kommer från Laura Mercier och den ena är en ögonskugga och det andra är ett rouge. 
Ögonskuggan är Luster Eye Colour i färgen Topaz som är en fin skimmrig taupe. Den här använder jag över ögonlocken och suddar ut kanterna med en matt liknande färg i ögonglobslinjen. En enkel ögonskugga som funkar både till vardag och fest. 
 
Rouget är Second skin Cheek Colour i färgen Sweet Mandarin som är en korall/rosa färg med guldigt skimmer. Färgen ger kinderna ett hälsosamt lyster och jag ser alltid mycket fräschare ut när jag har använt den. Jag föerdrar att använda Sweet Mandarin när jag är lite brunare i ansiktet så det är en riktig vår/sommar färg. 
 
 
skönhet | | Kommentera |

Bli sommar brun redan nu...

Jag vet inte hur ni är men så fort solen och värmen kommer vill jag ha en brun snygg bränna direkt. Det enklaste och säkraste metoden är brun utan sol. Jag har det senaste använt St. Tropez Self Tan Express som ger en färg på bara en timma. Den här brun utan solen är väldigt smidig att använda eftersom man behöver inte planera tiden lika nogrannt. Först börjar jag med att ta en dusch och efter body lotion smörjer jag in hela kroppen förutom ansiktet med brun utan solen. Brun utan solen torkar snabbt in i huden så man kan ta på sig kläderna efter bara några minuter. Efter två timmar hoppar jag in i duschen igen och sköljer av brun utan solen och jag har då en färdig bränna som inte längre kan färga av sig. Skönt att slippa missfärgade lakan. Man kan själv välja färg nyansen genom att ha på den antingen 1 timme för ljus färg, 2 timmar för medium färg och 3 timmar för mörk färg. Jag brukar använda brun utan sol en gång i veckan men ibland blir det en extra vecka jag går utan. 
 
Det senaste har jag även börjat använda St Tropez Instant Tan light/medium som är en wash off brun utan sol. Vilket betyder att den inte färgar huden utan man tvättar av den med vatten och tvål.  Jag brukar använda den för att ge mitt dekolletage lite extra färg eftersom det känns som om det är där som min vanliga brun utan sol försvinner först. St Tropez Instant Tan ska vara vattentålig och inte färga av sig på kläder i 24 timmar. Jag har bara på mig den under dagen och sedan tvättar jag av den på kvällen men jag har aldrig märkt av att den färgar av sig. Sedan ska man inte ha på sig en vit tröja just när man masserar in den men så fort den har torkat har det varit fritt fram för mig. Jag tror det här kommer bli en stor favorit i sommar. Perfekt för dig som bara vill ha en bränna för kvällen.
 
Jag använder ingen brun utan sol i ansiktet längre eftersom det färgade mina porer och huden kändes aldrig riktigt fräsch. I år slog jag ihop solskydd till ansiktet plus en bronzer vilket blev bb-creamen Soleil Bronzer Sun BB Cream från Lancome. BB-creamen innehåller solskydd 50 och har en mörkare färg som ger direkt bränna till ansiktet. Jag måste applicera den här antingen med händerna eller beauty blender för resultatet lätt blir flammigt.Jag brukar dock använda den här under min vanliga foundation eller blandad med min cc-cream från Chanel. Den ger i alla fall fin färg som passar brun utan solen på resten av kroppen och jag älskar den även om den behöver lite extra tid att applicera. 
skönhet | | Kommentera |

Min största Gravid Craving?

MELON 
 Just nu äter jag honungsmelon men jag älskar alla meloner. Har en enorm vattenmelon i kylskåpet som jag längtar efter att få hugga in i. 
 
skönhet | | Kommentera |
Upp