Lång väntan på min bebis...

Idag är jag vecka 40+4 och efter att ha gått med värkar dygnet runt i 4 veckor känns det skönt att det snart finns ett stopp i alla fall. De senaste dagarna har värkarna varit riktigt intensiva och smärtsamma. Förhoppningsvis närmar sig den stora dagen. Imorgon ska jag till barnmorskan för att beställa tid för igångsättning. 
 
Det här gör jag för att få tiden att gå och koppla bort smärtan:
- Baka kakor (idag blev det chokladbollar)
- Städa och tvätta för att allt ska vara rent om bebisen kommer
- Promenera
- Kolla på massa film helst tjejfilmer och gärna äta något gott jag bakat till
- Hemma spa 
- Shoppa online
 
 
 
 
skönhet | | Kommentera |

Clarins Instant Light Lip Balm Perfector

Senast jag beställde från Skincity.se fick jag världens sötaste prov på Clarins Instant Light Lip Balm Perfector i färgen Rose (Nr 01). Det här är en blandning av läppstift och läppbalsam. Jag använder den här när läpparna känns för torra för att ha vanligt läppstift men jag vill ändå ha lite extra färg till läpparna istället för att använda vanligt läppbalsam/lipsyl. Doften är supergod (lite vaniljig). Jag kommer nog garanterat köpa en i orginalstorlek framöver. Perfekt till hösten och vintern när läpparna lätt blir fnasiga och torra. 
Makeup | Clarins Instant Light Lip Balm Perfector, Rose | | Kommentera |

Eucerin solskydd för kroppen...

De här två solskydden från Eucerin är de enda solskydden för kroppen jag har använt i sommar och jag har inte bränt mig en enda gång. Jag tänkte skriva lite kort om båda två men det de har gemensamt är att de är gjorda för känslig hy så alla kan använda dem. De är även gjorda för dem som får soleksem och har solallergi då de innehåller ingredienser som hjälper hudens skyddssystem för att minska risken för att man får solallergi/soleksem. Dessa ingredienser är AGR och Licochalchone A för er som är intresserade. Båda är vattenfasta.
 
Eucein Transparent Sun Spray Dry Touch Spf 30 är ett solskydd i mistform vilket är super smidigt när man ska snabbt iväg och inte vill få kladdiga händer. Vi har en flaska i badrummet som är precis vid ytterdörren så innan vi åker någonstans och solen steker så sprayar vi snabbt framförallt armarna som kan bli brända i bilen. Nu när jag har varit höggravid har det varit extra smidigt att bara kunna spraya benen utan att behöva böja sig ner och smörja in benen. Den här är lätt parfymerad (sista ingrediensen) men jag önskar den vore helt parfymfri. Eftersom den här foumulan är väldigt lätt passar det perfekt för dem tilfällena då huden lätt känns fet och svettig av minsta lilla extra fukt. 
 
Eucerin Sun Sensitivity Creme-Gel Spf 50 är helt klart min absoluta favorit solskydd genom tiderna. Den här är parfymfri och är gjord för extra känslig hy. Jag älskar att den är väldigt lätt i formulan så den gör inte så huden känns klibbig men den är samtidgt återfuktande. Eftersom formulan är gul så färgar den av sig på käderna om man kladdar på dem men det har bara hänt en gång och det går bort i tvätten. Det här är en standard solskydd som känns väldigt lyxig på huden. 
Hudvård | Eucerin, Spf | | En kommentar |
Upp