Rimmel Wake Me Up Foundation

Det här är ingen foundation för dig som vill ha ett matt resultat. Rimmel Wake Me Up foundation innehåller skimmer för att ge huden ett hälsosamt glow även om man känner sig grå och trist. Man ser skimmret tydligt när man kollar på foundationen i flaskan men väll på så har inte jag märkt av att det skulle glittra om mig. Men jag ser definitivt ett glow. Jag har inte kännt ett behov av att använda highlighter sen jag började använda den här foundationen.
 
Jag tycker att den här foundationen håller riktigt bra under dagen. Pannan känns lite oljig efter några timmar men det är inget som syns när jag kollar i speglen. Jag har blandhy med fetare t-zon och rätt så normal i resten av huden. Oljan försvinner lätt med blotting paper (speciella papperslappar som suger upp överflödig olja från huden). 
 
Täckningen är lätt till medium så finnar syns igenom. Jag använder bara lite concealer där jag behöver täcka extra men vill du ha ett heltäckande resultat så är det här ingen foundation för dig. Jag använder ett puderfoundation över för att få lite extra täckning. Försöker man bygga upp täckningen endast med foundationen blir det lätt kakigt och klumpigt på huden. 
 
På bilden nedan har jag endast applicerat Rimmel Wake Me Up Foundation. Bilden är lite suddig men man ser ändå att foundationen har jämnat ut huden. 
 
Lite annat att veta om Wake Me Up:
- Jag bara älskar doften av Rimmel Wake Me Up Foundation, men gillar man inte parfymerade makeupprodukter ska man veta att den luktar rätt så starkt. 
- Förpackningen är i glas så den känns lite lyxigare även om locket är oranget.
- Priset ligger runt hundralappen så den är väldigt prisvänlig.
- Jag har färgen 100 Ivory som är perfekt färg för mig just nu. Blir jag blekare blir den för mörk för mig och jag tror det är den ljusaste färgen. 
skönhet | | Kommentera |

Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye

 
Jag tror inte att den här concealern finns att köpa i Sverige längre men utanför Sverige är det en väldigt populär concealer. Jag beställde min från feelunique.com som är en brittisk onlineshop. Jag tänkte köpa den här concealern från Maybelline när jag var i London förra året men jag hade redan plockat på mig så många andra concealers jag ville prova så jag hoppade över denna. 
 
Maybelline The Eraser Eye är en undebar concealer eftersom den är täckande men ändå väldigt lätt. Det känns knappt att man har concealer och den är väldigt lätt att använda. Den håller väldigt bra under dagen med lite puder över sig.
 
Jag ser bara två möjligen tre nackdeler med den här concealern. Det största nackdelen är färgen. Jag köpte den här i light för jag har inte använt brun utan sol på några veckor så jag är lite blekare en vanligt. Ändå är den här concealern lite för mörk mig. Så är du extremt blek så rekommenderar jag inte den här. När jag beställde concealern fanns den bara i light och nude. I Usa vet jag att de även har färger som ska vara mer uppljusande/highlighter. I vilket fall så ser ni på bilden nedan hur mörk den är för att vara light. De kanske bara har felmarkerat just den här concealern. Har någon av er testat den här concealern i light och vet att den ska vara ljusare?
 
Den andra nackdelen är att den är inte särskilt dryg om man vill ha ett täckande resultat jag har bara använt den två- tre gånger och redan ser man hur mycket det har skjunkit undan. Den tredje nackdelen är att själva svampen som man applicerar concealern med känns lite som en bakteriebomb men det är väldigt skön att använda.
 
Concealern kostar runt 100 kr. Om ni ska åka till Úsa rekommenderar jag att ni köper den där. Både billigare och fler färgval. 
skönhet | | Kommentera |

Hej bloggen!

Idag har jag haft teknikstrul med bloggen men jag löser det tills imorgon. Hoppas allt är bra med er. Bjuder på en bild sen i somras. Jag längtar verkligen till våren nu. Vintern är mysig men just nu är det bara blask och lerigt. 
skönhet | | Kommentera |
Upp