Få sommarfint hemma...

Det enklaste sättet att göra sommarfint enligt mig är att först rensa ut alla onödiga saker som står på hyllor, bord och fönster. Det andra (som gör allt) är att köpa blombuketter och snittblommor. 
skönhet | | En kommentar |

Jag kommer sola säkert med Eucerin

 
Jag har fått möjligheten att testa några av Eucerins produkter. Ni som läser min blogg vet att jag för några veckor sedan skrev om Eucerin solskydd till ansiktet (länk: http://sarasbeautychannel.se/2015/june/eucerin-solskydd-for-ansiktet.html) som jag älskar. Därför ser jag fram emot att få testa alla produkterna nu och jag återkommer med recensioner längre fram.
 
Ni som läste min blogg förra sommaren vet att jag är solkänslig och läkarna misstänker sle och därför måste jag använda solskydd varje dag. Så därför känns det extra kul att få testa de här produkterna som är framtagna för känslig hy och solallergi. 
Hudvård | Eucerin | | Kommentera |

En Skönhets Haul...

 
 
I helgen åkte jag till Åhlens för att köpa ansiktshanddukar och saltvattenspray. Självklart hittade jag lite godsaker på rean som jag var tvungen att stoppa ner i korgen. 
 
Det jag köpte var:
Lancôme Hypnôse Drama Mascara Top Coat Silver Shimmer nr 014 (jag tog fel, de hade även vanliga Lancôme mascaror på rean). Fast jag måste erkänna att det blev ett roligt felköp. Jag har använt den två gånger och jag älskar glittret. Mascaran gick på 150 kr. 
 
Lancôme Intense Lip Colour Velvet Matte Finish Nr 363 som jag inte har hunnit testa än men jag ser fram emot det. Rea priset är 147.50 kr. Jag förstår verkligen inte varför de har kvar 50 öre på priserna eftersom det inte finns längre. 
 
John Frieda Beach Blonde Sea Waves Sea Salt Spray som varannan brittisk beautyguru pratar om just nu. Jag var nära på att beställa hem den här från UK men jag tänkte att jag åker upp till Åhlens och jag köper Toni & Guy Salt Water Spray eftersom jag använde den för några år sedan och älskade den. Jag tror jag till och med att jag har bloggat om den. När jag kommer fram till hårprodukterna ser jag den här lilla rackaren och då var jag självklart tvungen att ta den här istället. Dock kostar den ca 50 kr mer här men jag slipper ju att betala tullavgift mm.
 
Batiste Dry Shampoo Big And Bouncy XXL Volume blev torrshampoot jag köpte den här gången. Jag hade tänkt att köpa en från Batiste men eftersom den här var på 50% Rea tänkte jag att jag skulle testa den här istället. Jag vill ju alltid ha mer volym. 
 
Åhlens Ansikthanddukar som jag använder när jag tvättar ansiktet. Dem jag har är något/några år och är inte så mjuka längre. 
 
Sedan var jag tvungen att köpa nya tandborsthuvuden till min eltandborste från Philips men dem köpte jag på Media Markt. Vilket jag tycker är det tråkigaste köpet för det känns så himla dyrt för tandborsthuvuden. Men jag älskar min eltandborste så jag måste göra köpet. 
skönhet | John Frieda Beach Blonde, Lancome, Åhlens | | Kommentera |
Upp