Hur jag tar vara på små testprover man får från bland annat skönhetsbutiker...

Innan jag kom på den här idén använde jag oftast ett prov en gång och sedan slängde jag den. Om jag inte slängde den direkt lät jag den ligga framme och nästa gång jag skulle använda den så hade öppningen torkat igen. Produkten kändes då inte lika hygienisk att använda så oftast slängde jag den då i alla fall.
 
Nu gör jag så att jag tar en ren liten burk som jag häller ut produkten i. På så sätt kan jag tar vara på produkten till sista droppen och jag kan testa produkten flera dagar. 
 
 
Jag använder även den här tekniken men med produkter jag har när jag ska resa bort och själva förpackingen till produkten känns för stor och klumpig. 
 
Burken på bilden kommer från Lagerhaus och säljs i 9-pack. Jag vet inte om de fortfarande finns att köpa eftersom mina är två år gamla. Men liknande burkar finns att köpa lite var stans. 
skönhet | | En kommentar |

Loreal Mega Volume Miss Manga Mascara

Jag har nu i cirka en månad använt Loreals miss manga mascara. Den första tiden hade jag svårt för den böjbara borsten. Jag vågade knappt använda den för jag var rädd att den skulle studsa in i ögat eller att jag skulle ta i så mycket at jag fick all mascara på ögonlocken. Jag fortsatte ändå att använda den dagligen och nu märker jag knappt av att den är böjbar längre. Den är precis lika bra som Loreals andra mascaror. Enda nackdelen jag ser nu med miss manga är att den är väldigt starkt parfymerad (som alla mascaror jag köpt från Loreal har varit).  
Jag gillar tjocka fejk fransar så vill du ha ett mer naturligt resultat är den här mascaran inget för dig. Det blir lätt lite klumpigt (vilket jag gillar). Alla har olika smak helt enkelt. 
 
Makeup | Miss Manga | | Kommentera |
Upp