Min Makeup: Läppennor och Läppglans

Nu är jag inne på det näst sista inlägget av min makeup serien. Det sista inlägget kommer vara om mina läppstift. Jag har inte många läppglans eftersom dem lätt blir bakteriefyllda och håller därför inte lika länge som läppstift. Om man har läppglans på tup håller dem längre en läppglans med en applicator som dem jag har. Jag väljer att ha max två läppglans och då väljer jag oftast läppglans som även passar dem läppstiften som jag har. 
 
Här är mina läppglans och läppennor:
Kicks Lip Lacquer Lasting Lip Shine är ett bra budget läppglans och finns i många färger. Jag har färgen Creme Caramel som är en ljus nude med guld skimmer. Jättefin ovanför läppstift som är mer nude eller om man vill tona ner läppstiften lite och ge lite extra glans. 
 
M.A.C Lipglass finns i otroligt många olika färger och läppglanset håller väldigt länge på läpparna. Just nu har jag färgen Pink Lemonade som beskrivs som flamingo rosa. 
 
Estee Lauder Stay In Place Lip Pencil i färgen Mocha har varit min favorit läppenna enda sen slutet av förra sommaren. Färgen är nästan bronzig med skimmer i. Jag använder den när jag vill ha lite 90-tals look med lite mörkare linje runt läpparna. 
 
M.A.C Lip Pencil i färgen Brick använder jag när jag ska ha röda läppar vilket är väldigt sällan. Jag har bara ett rött läppstift. Jag gillar mer läppstift i färgena nude, rosa och peachy. Brick beskrivs med M:A:C´s hemsida som intensivt gyllenröd. Just nu på handen känns den som röd som går åt det mörkrosa hållet. 
 
Jane Iredale Lip Pencil i färgen Spice påminner om Estee Lauder Mocha men är matt och inte lika intensiv. Den här passar till många olika nude läppstift.
 
Laura Mercier Lip Pencil i färgen Carnation är en väldigt ljus rosa som går lite åt peachypink hållet. Jag använder den till läppstift då jag inte vill ha en markerad linje utan bara vill ha något som håller läppstiftet på plats och ger lite extra highlight där jag går utanför min egna läppkontur. 
 
Babor Maxi Definition Lip Liner i färgen Nude Rose är min läppfärg fast bättre. Den här smälter väldigt bra ihop med min läppfärg och jag kan applicera den här och sedan ett läppglans över för ett naturligt resultat. 
 
Alla läppennorna är lika bra och jag gillar dem lika mycket. Jag slängde alla dem som inte funkade så nu har jag det bas utbudet jag behöver av läppennor och ska inte köpa fler förrän någon blir gammal och slängs. 
Makeup | | Kommentera |
Upp