Min Makeup: Läppennor och Läppglans

Nu är jag inne på det näst sista inlägget av min makeup serien. Det sista inlägget kommer vara om mina läppstift. Jag har inte många läppglans eftersom dem lätt blir bakteriefyllda och håller därför inte lika länge som läppstift. Om man har läppglans på tup håller dem längre en läppglans med en applicator som dem jag har. Jag väljer att ha max två läppglans och då väljer jag oftast läppglans som även passar dem läppstiften som jag har. 
 
Här är mina läppglans och läppennor:
Kicks Lip Lacquer Lasting Lip Shine är ett bra budget läppglans och finns i många färger. Jag har färgen Creme Caramel som är en ljus nude med guld skimmer. Jättefin ovanför läppstift som är mer nude eller om man vill tona ner läppstiften lite och ge lite extra glans. 
 
M.A.C Lipglass finns i otroligt många olika färger och läppglanset håller väldigt länge på läpparna. Just nu har jag färgen Pink Lemonade som beskrivs som flamingo rosa. 
 
Estee Lauder Stay In Place Lip Pencil i färgen Mocha har varit min favorit läppenna enda sen slutet av förra sommaren. Färgen är nästan bronzig med skimmer i. Jag använder den när jag vill ha lite 90-tals look med lite mörkare linje runt läpparna. 
 
M.A.C Lip Pencil i färgen Brick använder jag när jag ska ha röda läppar vilket är väldigt sällan. Jag har bara ett rött läppstift. Jag gillar mer läppstift i färgena nude, rosa och peachy. Brick beskrivs med M:A:C´s hemsida som intensivt gyllenröd. Just nu på handen känns den som röd som går åt det mörkrosa hållet. 
 
Jane Iredale Lip Pencil i färgen Spice påminner om Estee Lauder Mocha men är matt och inte lika intensiv. Den här passar till många olika nude läppstift.
 
Laura Mercier Lip Pencil i färgen Carnation är en väldigt ljus rosa som går lite åt peachypink hållet. Jag använder den till läppstift då jag inte vill ha en markerad linje utan bara vill ha något som håller läppstiftet på plats och ger lite extra highlight där jag går utanför min egna läppkontur. 
 
Babor Maxi Definition Lip Liner i färgen Nude Rose är min läppfärg fast bättre. Den här smälter väldigt bra ihop med min läppfärg och jag kan applicera den här och sedan ett läppglans över för ett naturligt resultat. 
 
Alla läppennorna är lika bra och jag gillar dem lika mycket. Jag slängde alla dem som inte funkade så nu har jag det bas utbudet jag behöver av läppennor och ska inte köpa fler förrän någon blir gammal och slängs. 
Makeup | | Kommentera |

Min Makeup: Ögonbryn + Primers

 
Dagens Min Makeup kommer visa upp mina produkter till ögonbrynen och mina ansiktsprimers (som jag helt glömde bort att visa upp när jag visade alla bas produkter till ansiktet). 
 
Ögonbryns Produkter:
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade i färgen Taupe är en grå brun färg som passar bra till blonda som inte vill ha en varm ton på ögonbrynen. Den här är i en fast kräm form och man behöver en ögonbrynspensel att applicera den med. Resultatet blir naturligt (om man inte använder för mycket förstås) och håller hela dagen. Jag använder den här när jag har nyvaxade eller nyplockade bryn eftersom den är lättast och blir snyggast att använda då. 
 
Lóreal Brow Artist Plumper är en riktigt bra ögonbrynsgel som håller stråna på plats hela dagen. Eftersom den innehåller fibrer ser även brynen fylligare ut. Jag har den i färgen clear som är genomskinlig. Nästa gång ska jag testa den med färg men den var slutsåld när jag köpte den här. 
 
Ysl Eyebrow Pencil i nr 04 Ash är perfekt om man vill ha en ljus gråbrun färg. Den innehåller även lite glitter som konstigt nog gör att brynen ser mer naturliga ut. Jag har haft den här pennan i snart två år och jag använder den flera gånger varje vecka. Så den är verkligen prisvärd. Så fort den här tar slut köper jag nog en ny för den är så smidig och lätt att använda. 
 
Dior Powder Eyebrow Pencil i färgen Blond är en bra ögonbryns penna men färgen är helt fel på mig. Jag köpte den här innan Ysl och jag har bara använt den i nödfall för att rätta till brynen när jag är ute. Så den här ligger alltid i väskan. Färgen Blond är väldigt varm vilket fick mina ögonbryn att se oranga ut. Vilket inte är snyggt. Jag borde verkligen slänga den här men eftersom den är från Dior är det lite extra svårt. 
 
Lóreal Super Liner Brow Artist i färgen Blonde köpte jag när jag trodde att Ysl ögonbrynspennan skulle ta slut närsom. Jag använder den här när jag vaxar brynen genom att måla dit hur jag vill att brynen ska se ut så jag inte vaxar bort för mycket hår. Jag gillar inte formulan lika mycket som Ysl eftersom den inte håller lika länge och snyggt. Men det är ändå en bra budget ögonbrynspenna. 
 
Ansiktsprimers:
Jag använder sällan ansiktsprimer speciellt inte nu när jag använder The Body Shop Vitamin C Skin Boost som är ett serum som manlägger över sin dagcreme och på så sätt funkar som en primer med. 
 
Soap And Glory Hocus Pocus Instant Visual Flaw- Softening Illuminator köpte jag i London förra året eftersom jag hade hört bra recensioner om den. Formulan är väldigt tunn och metallic skimrande. Jag använder den här under min foundation när jag vill att huden ska ha extra glow/lyster. Den här använder jag när jag ska använda foundation som har en mer matt finish och jag vill ha lite extra lyster ändå. 
 
Dior Pore Minimizer Skin Refining Matte Primer ska hålla huden matt längre och minska synligheten av porer. Jag tror den här börjar bli gammal för jag vet att jag har tyckt om den, men nu så smular den mest och gör inte så mycket nytta. Den funkar om jag tar väldigt lite och pumpar ut en hel del först. Formulan är väldigt silikonig. 
 
Clarins Instant light Radiance Boosting Complextion Base i färgen nr 02 Champange ska ge huden lyster och jämna ut röda toner. Jag gillar att använda den här primern under mineralsmink och dem foundation som täcker lätt. 
 
Lumene Beauty Base Illuminating And Smoothing Primer ska ge huden lyster. Formulan är vit och ge en väldigt naturlig lyster till huden. Dock kan jag känna att det inte riktigt kommer igenom min foundation. Därför kan jag använda den som flytande highlighter över min foundation på de områdena jag vill ha extra lyster. Men som sagt det händer typ aldrig nu för tiden. 
Makeup | | Kommentera |

Min Makeup: Mascara + Ögonpennor

Idag fortsätter jag att visa min ögonmakeup och det är inte mycket kvar från min makeup kollektion att visa. Jag hoppar över makeupborstar, lösögonfransar och andra tillbehör.
 
Nu till mina mascaror och ögonpennor:
Lóreal False Lash Superstar är en ny tvåstegs mascara som jag hade stora förväntingar på. Dessvärre började den lägga sig under mina ögon efter bara 5 minuter. Den började rinna och min makeup såg alltid dålig ut tack vare det. Jag vet inte om det är formulan, om mina ögon inte tål något i mascaran eller om det är pollen. Jag använder den i alla fall inte längre men eftersom jag bara använde den i knappt två veckor har jag kvar den för att testa den igen. Kanske steg 1 (vit bas) funkar under min nya mascara. 
 
Sigma Enlighten Eye Liner är en guldig champange färgad ögonpenna som är jätte fin. Dock använder jag den aldrig. Förr gjorde jag alltid guldiga sminkningar men nu har jag tröttnat på det. Jag ska försöka börja använda den mer för den är ju så fin.
 
Make Up Store Eyepencil i Snowflake är en matt vit kajal som jag alltid använder innaför undre fransraden för att pigga upp och förstora ögonen lite. Håller faktiskt väldigt länge.
 
Maybelline Master Drama Khol Liner är en matt svart kajal som jag använder som jag använder ibland för att göra en cat eye eller för att ha innaför fransraden. Den håller väldigt länge.
 
Lóreal Miss Manga är en av dem mascarorna som jag köper om. Den är rätt så ofta på extra pris vilket alltid är ett plus. Den gör mina fransar fylliga och långa. 
 
M.A.C Powerchrome Eye Pencil Rich Glance vet jag inte om de fortfrande säljer. Jag har för mig det var en limited edition men jag kan ha helt fel. Pennan är champangefärgad och är även som Sigmas jätte fin. Jag använder den inte längre för jag tycker den var lite klumpig och även svår vässad. Jag ska försöka använda den som ögonskugga för att se vad jag tycker. Annars slänger jag den nog. 
 
Lóreal Super Liner Blackbuster är en extra svart eyeliner. Jag har aldrig använt den för jag köpte den i söndags eftersom jag blev tokig på min gel liner som bara torkade i burken. 
Makeup | | Kommentera |
Upp