December och julkalender

Idag är det första december och det betyder att alla julkalendrar är igång. Det finns verkligen alla slags kalendrar nu tv, butiker har sina, den traditonella chokladkalendern, skönhetskalendrar och barnen har ju leksakskalendrar och böcker. Jag personligen älskar julkalendrar och det är en väldigt stor del av min jul. Jag har börjat kolla på julkalendrar på tv och då självklart Greveholm och jag har även hunnit titta på årets. Dagens avsnitt var super mysig och julig! Är det bara jag som tycker att de flesta julkalendrarna inte är juliga. Det är ju julen en julkalender ska handla om. Sedan har vi den traditonella chokladkalendern som jag har köpt varsin till mig och min son. Lillkillen har även både paket och bamsekalender. Jag kom precis på att jag har gjort en egen till mig själv av gratisprodukter/prover man får i butiker och när man beställer online.
Sedan följer jag ju även julkalendern på skincity.se där jag brukar shoppa en hel del.
Nu när jag skriver om julkalendrar så inser jag hur girigt det låter. Fast julen nu för tiden är väldigt girig tur att det bara är en gång året😊🤑

Vad tycker ni om julkalendrar? Onödigt? Slöseri av pengar? Eller har ni med några stycken?

allmänt | |
#1 - - liamochmelvin.blogg.se:

Greveholm-kalendrarna har helt klart varit de bästa under min livstid! Men jag tycker att årets kalender verkar bra den med :)

Svar: Visst är dem :)
Sara Bladh

Upp