Empties (produkter som har tagit slut)

 
Nu är det dags igen att rensa ut lite skönhetsprodukter som jag har tagit slut på. Det är mest hudvårsprodukter men även en och annan hår- och makeupprodukt. Jag måste verkligen göra rent min systemkamera för kvaliten på bilderna har blivit så dålig. Så ni får ignorera det :) 
 
Först ut är Kerstin Florians Chamomile Body Scrub som jag har använt från och till i ett år. Inte den här lilla förpackningen utan jag har haft den i orginalstorlek och andra provförpackningar. Den här är i travelsize och jag fick den i ett sommarkit från skincity.se i somras när jag handlade över 900 kr eller något sådant. I vilket fall är Chamomille Body Scrub en effektiv kroppsskrubb med pimpstenskorn. Den luktar väldigt gott och fräscht. Den enda nackdelen är att den är väldigt dyr. Så jag kommer inte köpa om den om den inte är på något erbjudande för det finns billigare som är minst lika effektiva. Jag tar slut på en kroppsskrubb väldigt fort och den här var inte tillräckligt dryg för att vara värd sina pengar. Nu fick jag ju den här lilla gratis utan jag pratar om orginalstorleken som jag använde förra vintern.
 
En produkt som är väldigt dryg är den här rengöringsoljan från Argan+ som heter Skin Awakening Cleansing Oil. Jag har använt den här nästan varje dag i nästan ett halvår. Jag trodde aldrig den skulle ta slut. Jag använder den här rengöringsoljan för att ta bort min ansiktsmakeup men jag använde den även utan makeup. Jag kunde inte använda den för att ta bort min ögonmakeup för när jag fick den i ögonen började det svida rejält. Så det är en stor nackdel eftersom jag gillar att kunna ta bort även ögonmakeupen med rengöringsolja. Det är återfuktande rengöring så perfect på hösten och vintern när huden känns extra skör och torr. 
 
För att ta bort min ögonmakeup har jag använt Loreal Eye & Lip Express Make-up remover. Den här tar även bort vattenfast mascara och eyeliner. Det här är en budgetfavorit och smidig att köpa på t.ex. Ica Maxi när man är och handlar till sitt hushåll.
 
En annan produkte från Loreal jag har använt upp är Brow Artist Plumper som är en ögonbrynsgel. Jag har den är genomskinlig. Jag har egentligen inte så mycket behov av en ögonsbrynsgel så jag brukar välja dem billigaste för de funkar bra för mig. Jag kan tycka att den här luktar lite starkt av alkohol eller något liknande. Annars är det en bra ögonbrynsgel.
 
Jag har äntligen använt upp Clarins Gentle Foaming Cleanser som jag har använt i duschen om jag vill tvätta av min makeup när jag duschar (vilket jag oftast inte gör). Den här tog även bort mascaran så den är väldigt effektiv. Den är lite uttorkande på min hy om jag använder den varje dag så det är därför jag har haft den i duschen. Det här är en travelsize som jag har fått i gåva när jag handlat något från Clarins. 
 
St Tropez Gradual Tan Tinted är en lätt färgad body lotion med brun utan sol. Även den här är en travelsize som jag har fått när jag handlat något annat. Jag har mixad relation med den här brun utan solen. Färgen man får av den är väldigt fin men den har en väldigt konstig formula. Den är väldigt svår att smörja in med händerna och den vill inte smälta ihop med huden. Jag har inte testat att använda den med en brun utan sol handske, men jag kan tänka mig att det kanske är meningen att man ska använda en sådan. För att vara så dyr som den ändå är i orginalstorlek är den inte värd sitt pris. Jag föredrar Doves som är mycket billigare och bättre. 
 
En hårprodukt som har tagit slut är Bumble and Bumble thickening dryspun finish som jag har nämt ett antal gånger det senaste. Det här är min favorit produkt när det gäller att få volym och textur till håret. Priset är inte det roligaste men den är någon hundralapp billigare i Storbrittanien så jag brukar beställa den på feelunique.com. Den är inte jätte dryg utan den tar slut rätt så snabbt men det kan vara för att jag använder den så mycket.
 
Serum Masq+ glow är en arkmask som man lägger över ansiktet och låter verka och när man sedan tar av den masserar man in serumet som är kvar på hyn. Den här ansiktsmasken köpte jag på Ica Maxi och den är faktiskt riktigt bra. Jag rekommenderar dem här om man vill testa en sheetmask/arkmask som är riktigt trendigt nu. De är inte heller dyra om man jämför med andra, utan en mask kostar runt 35 kr. Vilket är ungefär vad dem Koreanska kostar. Huden fick mycket fukt och lyster av den här så jag kommer köpa flera. 
 
 
 
 
Empty: Hit och Miss, skönhet | Bumble and Bumble, Loreal Paris, Serum Masq+, St Tropez | |
Upp