Empties nr 2

Här kommer den efterlängtade "produkter som har tagit slut" del 2. Jag skulle gjort den förra veckan men jag åkte på influensan så jag har varit sängliggande i en vecka. I dagens empties är det bara hudvårdsprodukter vilket är det som går åt snabbast och mest för mig.
 
Produkterna är:
Darphin Refreshing Toner som är en svalkande och lätt återfuktande ansiktsvatten. Det här är min andra förpackning som jag gör slut på så jag har använt den här en hel del. Jag kan tänka mig att köpa om den igen och den matchande rengöringsmjölken till för det är en underbar kombo. Luktar supergott och gör sitt jobb. Det är ett tradionellt ansiktvatten så det finns inte så mycket att skriva om den men jag rekommenderar den. Den ska passa alla hudtyper men har du känslig hy så har Darphin en som är till för det som många rekommenderar.
 
Clinique moisture surge intense är en ansiktskräm som jag har provat på. Det här är en provförpackning men den innehåller ändå 15 ml så jag har hunnit använda den ett tag. Jag använde der här ansiktskrämen under en cc-cream på morgonen och den återfuktade och gav huden ett fint glow. Doften är väldigt kemisk eftersom den inte innehåller någon parfym. Konsistensen är gel-creame så den är väldigt svalkande och skjunker snabbt in i huden. Jag funderar på att köpa den i orginalstorlek men det är en annan ansiktskräm jag är intresserad av med. Den här ansiktskrämen passar nog de flesta hudtyper men har du torr hy behöver du nog ett återfuktande serum under eller en ansiktsolja (speciellt nu när kylan har kommit). 
 
Bliss Fabulous makeup melt gel-to-oil clenaser är en underbar rengöring för att ta bort makeup på sommaren. Anledningen till att jag skriver sommaren är för att när det är lite kallt så har jag svårt för att få gelen att bli till olja. Utan jag får massera länge och värma upp händerna emellan. När rengöringen är i gelform så tycker jag att den nästan sliter på huden men när den väll blir till olja så är den underbar och tillsätter man vatten förvandlas den till mjölkform som är lätt att skölja av. På sommaren blir gelen till olja direkt när man applicerar den på huden. En lite unik rengöring som är kul att använda och doften är välddigt "spa-ig". Det här var en liten miniförpackning jag har fått men till sommaren kommer jag vilja köpa den i orginalstorlek. 
 
Caudalie Vinosource s.o.s thirst quenching serum är ett återfuktande serum perfekt för yttorr och fuktfattig hy. Jag tog slut på den väldigt fort för jag dränkte min hy i den eftersom den kändes så bra. Doften kunde kännas lite stark och parfymig ibland men doften är väldigt fräsch så det var inte ett problem. Lyxig glasförpackning som inte är praktisk om du reser mycket. Serumet hjälpte min hy att kännas mindre uttorkad och den kändes väldigt prisvärd. 
 
Exuviance Gentle Cleansing Cream är en väldigt återfuktande och skonsam rengöring men ändå väldigt effektiv eftersom den innehåller PHA-syra. Doften påminner om någon glass jag åt när jag var liten men den passar inte riktigt till rengöring. Om det inte vore för doften skulle jag köpt den här rengöringen i orginalförpackning men jag blir ärligt lite illamående av den. Om man gillar doften så är det en super bra rengöring för de flesta hudtyper. 
 
Jag har skrivit väldigt kort om alla produkter så har du fler frågor så fråga på :) 
 
 
 
Hudvård | Empties | |
Upp