Köp inte den här!!!

(null)

För ett par dagar sedan var det 50% på allt från Bliss på skincity.se. Jag har velat testa deras fuzz of foam hur länge som helst. Det är ett hårborttagnings skum som ska ta bort allt hår där man applicer den. Den låter så himla bra på deras beskrivning.  Jag testade den igår på liten yta för att se om jag reagerar på den. Ikväll skulle jag köra hela benen men jag är så besviken. Jag köpte den för 130 kr och vanliga priset är 260 kr. Det hände absolut ingenting och nu sitter jag med svidande ben utan resultat. Några hår försvann nog men det syns inte. Japp spara era pengar och skippa den här. Jag blev så arg att jag slängde den i soporna. Det står stort att den ska ha en fräsch doft men den luktar så sjukt äckligt. Japp det var bara det jag ville säga. 

Kommentera gärna om den funkar för dig för jag kan tänka mig att det kan bero på ens hårtyp mm. För så många år den har funnits så borde den ju inte finnas kvar på marknaden om den är så dålig. 
 
Nu känner jag mig som en tjurkärring. För att få in lite positivt så kan jag berätta att jag även köpte deras ögonmakeup remover som var väldigt bra (tummen upp). 
skönhet | bliss, hårborttagning | |
Upp