Fredagslyx för huden...

I natt var min son klar vaken halva natten vilket inte var det roligaste eftersom jag har haft sömnproblem de senaste veckorna och inte kunnat somna. Utan det är först de senaste nätterna jag fått någorlunda med sömn. Min man jobbade natt annars skulle han kunnat hjälpa till. I vilket fall så har sömnlösheten resulterat i att huden känns matt och livlös. Ungefär som jag känner mig. Eftersom det är äntligen helg tänkte jag göra lite lyx för huden med ansiktsmasker som ger huden lyster och vitaminkick. 


Först börjar jag med Exuviance Rejuvenating Treatment Masque som är en peel off mask med aha/pha och multivitaminer. Först applicerar man gelen jämnt över ansiktet (akta håret, ögonbryn och läpparna). Doften är väldigt stark av alkohol? Eller någon annan stark ingrediens så jag undviker även att applicera den under näsan. Efter ca 15-20 minuter har masken torkat så då börjar det roliga att dra bort masken (man kan skölja bort den om man har känsligare hy). 

Efter Exuviance Rejuvenating Treatment Masque känns huden som ny men jag upplever att huden känns törstig så jag brukar avsluta med en ansiktsmask med mer fukt i. Idag använder jag Serum MASQ+ upload som ska ha en uppiggande effekt med vitamin c, vitamin e och koffein. Super härlig doft som är väldigt mild så den känns inte parfymerad. Budgetvänlig är den med och jag köpte min på Ica Maxi. Exuviance kan du förresten köpa bland annat online på skincity.se. 


Nu önskar jag bara att jag får ordentligt med sömn inatt så jag känner mig lika härlig som min hud känns nu efter ansiktmaskerna. Jag avslutade bara med en nattkräm för att behålla fukten.

Hudvård | Ansiktsmask, MASQ+, exuviance, skincity.se | |
Upp