Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

Jag har nämnt många gånger vad jag använder för cc-Cream/färgad dagkräm på vardagar. På helger när jag har mer tid att sminka mig och kan göra det i lugn och ro gillar jag att använda en tradionell foundation. Jag har sedan i somras använt Giorgio Armani Luminous Silk foundation som har en medium till full täckning. Jag tycker att den kan vara lite väll täckande på min hy men om jag använder den med en beautyblender blir resultatet mycket bättre. Jag använder även en mix av Laura Mercier Foundation Primer Oil Free och Giorgio Armani Fluid Sheer nr 10 som primer innan foundation. Detta ger glow och lite bronzing och jag känner att jag inte behöver använda lika mycket foundation över. 


Det bästa med Giorgio Armani Luminous Silk är att den håller hela dagen. Den ser likadan ut på min hy när jag applicerar den på morgonen som när jag tvättar bort den på kvällen. Nu vid förkylningstider så försvinner det lite runt näsan men inte lika mycket som andra foundation jag har prövat. 

Jag använder färgerna nr 4 & 6 i Luminous Silk. Fyran är för ljus och sexan är för mörk så jag blandar dem två lite beroende på hur färsk min brun utan sol är.

Makeup, skönhet | Giorgio Armani, Luminous Silk, fluid sheer, laura mercier, primer | |
Upp