Produkter som tagit slut...

Nu har jag samlar ihop lite "empties" och det är riktigt bra produkter som tagit slut. 


Först ut är Grown Alchemist Vanilla Watermelon Lip Balm som är ett läppbalsamsomjag har använt större delen av hösten och vintern. Den här tuben har räckt väldigt länge så den är väldigt prisvärd. Den känns väldigt hygienisk eftersom den är i tubform men det är kanske inte det smidigaste när man är ute på språng. Jag hade min i badrumsskåpet och använde den varje gång jag gjorde min hudvårdsrutin. 

Jag har även tagit slut på två ansiktsmasker från Peter Thomas Roth. Den ena är 24K Gold Mask och den andra är Irish Moor Mud. Jag gjorde nyligen recension om dem så jag länkar till dem här:

Recension Peter Thomas Roth

Jag har även tagit slut på en mascara eller den torkade ut så det var dags att byta. Det här är Lancome Hypnose Volume-A-Porter och det är en bra mascara om man gillar volym. Alla Lancomes mascaror funkar riktigt bra på mina fransar men Doll eyes är favoriten men den här var nästan lika bra. 


Emma Hardie är inte ett jätte vanligt märke i Sverige men i Storbritannien och även USA är det väldigt stort. Det är framförallt Emma Hardie Moringa Cleansing Balm som är extremt populär tack vare hudvårdsexperten/bloggaren Caroline Hirons. Den här rengöringen är väldigt lyxig och rengör huden på djupet. Jag har använt     den förut men den här gången fick jag även Emma Hardie Amazing Face Age Support Cream i resestorlek på köpet. Jag funderar verkligen på att köpa ansiktskrämen i orginalstorlek för det var väldigt återfuktande och gav huden ett jätte fint glow. Jag märkte även skillnad i huden när jag använde den så något bra gjorde den. 

Det här var alla produkter för den här gången men jag har många produkter som är inne på det sista. 

Hudvård, Makeup, skönhet | Emma Hardie, Empties, Peter Thomas Roth, grown alchemist, lancome | |
Upp