Rituals Kroppsvård

Jag har det senaste använt kroppsvårdsprodukter från Rituals som är ett av mina favoritmärke när det gäller kroppen. De har väldigt många produkter att välja mellan och alla produkter jag har testat hittills har känts lyxiga och de har gjort sitt jobb. Priset är också riktigt bra då de flesta produkterna kostar mellan 90-200 kr. 

Produkterna jag använder nu är Yogi Flow foaming shower gel sensation och den doftar Indisk ros och sötmandelsolja. Den här duschgelen blir till ett lyxig skum direkt när man trycker ut den. 
Efter jag har använt duschtvålen gillar jag att använda skrubben Himalaya Scrub Purifying Himalayan Salt scrub med samma doft som tvålen. Den här skrubben är riktigt effektiv på att ta bort gammal brun utan sol och är en av dem bästa skrubbarna jag har använt. En nackdel är att pågrund av att den är en saltskrubb så svider det om man har sår och man ska absolut inte använda den på nyrakad hud. 
Efteråt är huden supermjuk och antingen applicerar jag brun-utan-sol eller smörjer in mig med Honey Touch rich and nourishing body Cream med doften Indisk ros och Himalaya honung. Huden blir återfuktad och ännu mjukare. Doften av produkterna är underbar. Doften är väldigt stark när man luktar i burkarna men doften blir mildare och ännu godare när man använder dem. 

Hudvård, skönhet | |
Upp