Bobbi Brown Nude Finish Tinted Moisurizer

Jag har inte hunnit använda den här "färgade dagkrämen" jätte många gånger men den är precis vad jag sökte. En foundation med väldigt lätt täckning som bara får huden att se bättre ut en tidig morgon. Jag har färgen light to medium tint och jag trodde först den skulle vara för gul men den rättare sig efter min hudton och blev perfekt. Jag skulle inte använda Nude Finish Tinted Moisturizer som dagkräm utan jag applicerar en annan ansiktskräm först. Den är parfymerad men personligen älskar jag doften som är väldigt fräsch och uppiggande. 


Makeup | Bobbi Brown, Tinted Moisturizer | | Kommentera |

Peter Thomas Roth ansiktsmasker

Jag köpte i höstas ett kit med Peter Thomas Roth ansiktsmasker. Det var ett bra köp för jag har fått testa alla hans masker för ett bra pris (jag har för mig kitet kostade 249 kr). Jag har helt klart några favoriter men alla är faktiskt riktigt bra. Jag tänkte skriva lite kort om varje ansiktsmask vad jag tyckte de gjorde och vad de är bra för.


Cucumber gel masque är en svalkande ansiktsmask som även ger fukt. Den här ansiktsmasken är skön på huden när den är irreterad och jag kan tänka mig att den är perfekt efter en dag i solen. 

24 k Gold mask pure luxury lift & firm mask är en super lyxig ansiktsmask med 24 karats guld. Den här ansiktsmasken är helt klart min favorit då den ger lyster, fukt och pumpar upp huden. Det står att man bara ska ha den 5-10 minuter men jag brukar ha den 20-30 minuter. 

Blue Marine Algae Intense Hydrating Gel är en återfuktande ansiktsmask som jag använder när huden känns uttorkad. Den här är som Cucumber gel väldigt svalkande. 

Pumkin Enzyme Mask är en annan favorit som gör huden som ny. Den är inget för den känsliga huden eftersom den innehåller  både korn och syror. Kornen tar bort alla gamla hudceller direkt och syrorna hjälper huden på lite längre sikt. Huden får ny lyster och blir babymjuk efter masken. 

Rose Stem Cell Bio-repair Gel Mask är som Cucumber gel och Blue Marine svalkande och återfuktande. Den plumpar även upp huden. 

Irish Moor Mud Purifying Black Mask är en detox kur för tilltäppt hud. Den här lermasken torkar inte ut huden som många gör. Masken är kolsvart vilken gör den extra kul att använda. Den här är perfekt för fet och blandhy. Även normal hy kan tycka den är bra att använda för att "rengöra" porerna. 

Hudvård, skönhet | Peter Thomas Roth, ansiktsmasker, hudvård | | En kommentar |

Dyrare hudvårdstips!

Om du har mer pengar till att köpa hudvård och vill testa nya anti-age hudvårdsprodukter så kan jag rekommendera Sensai Cellular Performance Wrinkle Repair Cream och Eye Cream. Jag har bara testat prover men dem räckte väldigt länge speciellt ögonkrämen. Så lyxig formula och jag såg resultat på en gång. Jag har personligen inte råd att köpa produkterna men har du det så kan de vara värda ett försök. En annan produkt som ger resultat snabbt är Elemis PRO- collagen neck and decollete balm. Den är i en lite lägre prisklass än Sensai men eftersom den bara används på halsen och dekolletaget så blir det en extra produkt att betala för. Är du nu nyfiken på priserna så kommer dem här. Sensai anti wrinkle repair Cream kostar 1879 kr, Sensai Eye Cream kostar 1399 kr och Elemis neck & decollete balm kostar 779 kr.


Hudvård | Elemis, Sensai, anti age | | Kommentera |
Upp