Dermalogica Inköpslista

 
 Är det bara för mig som alla skönhetsprodukter tar slut ungefär samtidigt? Jag har några hudvårdsprodukter som börjar ta slut och kommer behöva beställa nya de närmaste veckorna. Det jag också tänkte berätta är att jag har gjort ett hudvårdstest på Skincity.se. Jag ska erkänna att jag har gjort några stycken men den rutinen som jag tror passar mig bäst är den senaste jag gjorde. Jag blev rekommenderad märket Dermalogica och även specifika produkter. Inte för att skryta men min hud är rätt så bra i ansiktet. Jag har ingen acne och inte direkt några pigmenteringar. Det enda problemet jag har med min hy är att den är bland hy och att jag får väldigt lätt tilltäppt hud om jag inte använder peeling/exfoliering. Texturen i huden blir väldigt ojämn. Min hy gillar inte heller för starka produkter och när jag byter hudprodukter konstant. Jag kommer göra så nu att så fort en produkt tar slut ersätter jag den med den produkt jag blivit rekommenderad. Super smidigt eftersom jag har börjat få beslutångest över vilka produkter jag ska testa. Så målet är att ha en Dermalogica rutin att utgå ifrån och sedan tillsätta produkter efter vad min hy behöver. 

Jag har redan beställlt Solar Defence Booster Spf 50 (Adlink: https://blfa.me/c/cbt20ebc) som kommer vara min dagkräm/solskydd. Den borde komma med posten idag. Just nu har jag ingen Spf förutom den i mitt smink och eftersom jag även har SLE och är solkänslig så är det ett big NO. Min läkare vill att jag ska använda en spf 50 varje dag. 

Den andra produkten som kommer ta slut härnäst är mitt ansiktsvatten/toner och ersättaren kommer att bli Dermalogica Multi-Active Toner (Adlink: https://blfa.me/c/aU2cb6uN). Jag älskar att ansiktsvattnet är i mistform så jag inte behöver använda bomullspad och jag kan använda den även över makeup. 

Nästa hudvårdsprodukt som snart tar slut är min ögonkräm och den kommer ersättas av Dermalogica UltraSmoothing Eye Serum (Adlink: https://blfa.me/c/9bJxfxEc). Även om det här är ett ögonserum, blev jag rekommenderad den som ögonkräm och jag tror den kommer passa mig perfekt. Jag gillar lätta ögonkrämer som är lätta i konsistensen. 

Planen är att även göra ett liknande blogginlägg fast med makeup och hårvårdsprodukter. Dermalogica finns att köpa på flera sidor än Skincity.se, bland annat Kicks och Kronans Apotek.

//Sponsrat//Blogfame//Skincity//

Hudvård | Dermalogica, Skincity | |
Upp