Min första Sephora Haul

(null)

Jag har äntligen handlat på Sephora. Okej det var deras online shop men det var lika spännande. Jag köper sällan makeup längre bara om en produkt är slut. Jag använder till och med bara ett läppstift åt gången. Jag föredrar att ha en minimalistisk samling och det är därför jag inte har bloggat på så länge. Det kändes tråkigt att inte skriva om nya produkter och jag tröttnade på all köpstress som är i socialamedier.  
Nu tog mitt puder slut från Bobbi Brown så jag blev sugen på att testa Nars Light reflecting setting Powder Translucent. Jag behöver ett pressat puder eftersom jag på vardagarna sminkar mig på gymmet. Löst puder brukar hamna överallt.  Sedan har min man klagat på att mitt läppstift var så geggigt i hylsan. Vilket beror på att jag är nere på sista centimetern. Så då var jag sugen på hourglass nya läppstift Ultra slim high intensity Lipstick i färgen I Want. Jag köpte refillen så jag har inte den snygga förpackningen men den här har ändå lock och kostade 125 kr mindre. Plus att den får plats även i den minsta handväskan. 

Hoppas ni får en fin helg! Själv har jag operet bort min visdomstand och är inte så kaxig. Hoppas det släpper till julafton

Xoxo Sara

Makeup, skönhet | Haul, Hourglass, Nars, makeup | |
Upp