Recensioner på skönhetsprodukter...

(null)
Just nu är det väldigt många skönhetsprodukter som tagit slut samtidigt. Eftersom jag inte längre köper produkter som jag redan har bara för att ha ett alternativ har jag fått göra lite shopping för att ersätta de här godingarna. 

Dermalogica Daily Microfoliant (i travel size) är en peeling i pulverform som man blandar med lite vatten för att få ett litet skum som man sedan masserar in i ansiktet och sköljer av. Ger genast resultat och har passat min känsliga hy bra. Eftersom jag bara använder den vid behov har den här lilla burken räckt väldigt länge. Man kan använda den varje dag.
 
Lancome Tonique Confort är ett skonsamt och återfuktande ansiktsvatten. Den har en tjockare konsistens och har en fräsch doft av ros. Min vintertorra hy har verkligen gillat denna. Jag kommer köpa den igen.

Paulas Choice Redness Relief Moisturizer normal to dry skin är en lite tjockare men siliconig fuktighetskräm som passar känslig hy bäst. Min hy har med åren blivit allt känsligare och den här har funkat bra. Den är parfymfri och passar därför bra för dig som inte gillar parfymerad hudvård. Jag använde den som natt och dagkräm. Jag föredrar dock en ansiktskräm som har mer av en gel formula som känns som vatten på huden. 

Lancome hydra zen yeux är en ögonkräm som ska passa stressad hy. Jag gillar den för den var väldigt skonsam och återfuktade min något torra hy runt ögonen bra. Gjorde inga mirakel men gjorde sitt jobb bra. 

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm är min nya favorit rengöring. Tog bort all min makeup utan problem och lämnade huden mjuk. Jag använde den även som en mild rengöring när jag inte hade makeup. Parfymfri och ska passa de allra flesta. Kommer garanterat att köpa den igen. Den var värd pengarna. 

Sensai Cellular Perfomance Cream (travel size) fick jag när jag köpte andra produkter från Sensai och den är perfekt för torr hy. Även om min hy är fuktfattig så är den här lite för fet för mig. Som nattkräm var den perfekt men på dagen blev min hy snabbt oljig av den. En riktig dyrgrip att köpa i full storlek . Det var kul att få testa den men inget jag kommer lägga min pengar på att köpa. 

Giorgio Armani high precision Eyebrow pencil är en ögonbrynspenna som man snurrar upp och påminner mycket om Anastasia Brow wiz. Jag råkade bryta av en bit första gången jag använde den för jag skruvade upp den för mycket. Ögonbrynspennan i färgen nr 3 var perfekt för mig och jag tyckte verkligen om den. Nackdelen är ändå priset för att den tog slut väldigt snabbt. Jag har nog aldrig haft en ögonbrynspenna som tagit slut så snabbt. 

Det var alla produkterna men jag känner på mig att det snart blir en ny empties. Hoppas ni får en trevlig dag
//Sara


Hudvård, Makeup, skönhet | Lancome, dermalogica, empties | | Kommentera |
Upp